Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny 4-akslet tiptrailer til Allan & Jesper

Søgeord:

25. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmandsfirmaet Allan & Jesper A/S har hentet deres nye 4-akslede Kel-Berg tiptrailer hos Kel-Berg i Toftlund. (Foto: Lastas)

Vognmandsfirmaet Allan & Jesper A/S har hentet deres nye 4-akslede Kel-Berg tiptrailer hos Kel-Berg i Toftlund. (Foto: Lastas)Chassis længdevanger er opsvejset i I-profil af St.52-3. Stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis. Alu-kassens sider er fremstillet i 40 mm aluminiumsprofiler 2,5 mm indvendigt og 2,0 mm udvendigt. Forvæg af 4,5 mm ALU-plade med kraftige ALU-forsmækforstærkninger.

 

Bunden er fremstillet af 15 mm kunststofbund som er monteret på standard alu.bund, så kan den nye og rummelige Kel-Berg trailer bruges til lidt af hvert.

 

Traileren står på 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original luftaffjedring. Første aksel er løftbar og fjerde aksel er selvstyrende. Foran på chassiset er boltet arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne og lukkesystem, bagklapen er fremstillet af 40 mm

 

ALU-profiler med kraftig ALU-kantrammer. Der er monteret 1 stk. kornlem i bagklap og 1 stk. fingerskrue monteret på hver side af bagklap. Kassen er flot blålakeret og den lukkes med en gul rullepresenning på rør.

 

Traileren er med rumindhold på 60 m3.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen, Lastas.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com