Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Aarhus-Prag rute

7. december 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Åbner maj 2017.

Aarhus Airport har netop landet aftalen om en ny rute til den tjekkiske hovedstad Prag med Czech Airlines, der åbner til maj næste år.

 

Ifølge lufthavnsdirektør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg, kommer den nye rute til at få stor betydning for turisme og erhvervsliv i Østjylland:

 

- Det er lykkedes os at tiltrække en særdeles attraktiv rute, der giver østjyderne let adgang til Prag – en by, der optræder på UNESCO’s Verdensarvsliste og samtidig er et hotspot for international erhvervsturisme. Prag er desuden trinbræt til et væld af andre destinationer i verden, og da ruten jo også går den anden vej, kommer den til at udgøre et vigtigt bidrag til turismen i Aarhus, siger Peter Høgsberg.

Ján Tóth, kommerciel direktør i Czech Airlines:

 

- Danskernes interesse for Prag er voksende, og i 2015 besøgte fem procent flere danskere Tjekkiet end i 2014. Den tendens vil vi gerne støtte og udvikle endnu mere ved at gøre Prag lettere tilgængelig for både erhvervs- og fritidsrejsende, ligesom Aarhus via vores samarbejdspartnere sættes i tættere forbindelse med resten af verden, siger Ján Tóth.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

733 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com