Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Aarhus-Prag rute

Søgeord:

7. december 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

741 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Åbner maj 2017.

Aarhus Airport har netop landet aftalen om en ny rute til den tjekkiske hovedstad Prag med Czech Airlines, der åbner til maj næste år.

 

Ifølge lufthavnsdirektør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg, kommer den nye rute til at få stor betydning for turisme og erhvervsliv i Østjylland:

 

- Det er lykkedes os at tiltrække en særdeles attraktiv rute, der giver østjyderne let adgang til Prag – en by, der optræder på UNESCO’s Verdensarvsliste og samtidig er et hotspot for international erhvervsturisme. Prag er desuden trinbræt til et væld af andre destinationer i verden, og da ruten jo også går den anden vej, kommer den til at udgøre et vigtigt bidrag til turismen i Aarhus, siger Peter Høgsberg.

Ján Tóth, kommerciel direktør i Czech Airlines:

 

- Danskernes interesse for Prag er voksende, og i 2015 besøgte fem procent flere danskere Tjekkiet end i 2014. Den tendens vil vi gerne støtte og udvikle endnu mere ved at gøre Prag lettere tilgængelig for både erhvervs- og fritidsrejsende, ligesom Aarhus via vores samarbejdspartnere sættes i tættere forbindelse med resten af verden, siger Ján Tóth.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com