Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny aftale skal give styrke

Søgeord:

6. juli 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1461 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD og Dansk Kranforening løfter samarbejdet.

Dansk Kranforening og ITD løfter samarbejdet med ny associeringsaftale. Hensigten er at styrke et allerede tæt samarbejde i den fortsatte udvikling af en professionel kran- og transportsektor.

 

På et møde mellem de to foreningers ledelser tirsdag den 5. juli blev associeringsaftalen mellem ITD og Dansk Kranforening underskrevet. Aftalen betragtes som en naturlig videreudvikling af det samarbejde og vidensdeling, de to organisationer har haft igennem de sidste mange år. Samarbejdet betyder ikke noget for de to organisationers selvstændighed, som ikke bliver påvirket:

 

- Det har ligget os meget på sinde, at vi fastholder vores selvstændighed som forening. På den anden side giver det god mening for vores medlemmer, at vi styrker samarbejdet med ITD. Det gælder ikke mindst i forhold til de services og den vidensdeling, som vi nu bliver en endnu større del af. Jeg er ikke i tvivl om, at de seneste års tætte samarbejde mellem Dansk Kranforening og ITD styrkes med denne aftale, siger Fin Vandborg, formand for Dansk Kranforening.

Rent praktisk betyder aftalen, at Dansk Kranforening indgår som associeret medlem af ITD. Overgangen til associeret medlem sker fra dags dato.

 

Fra ITD’s side er der glæde over, at samarbejdet udvides.

 

- Nok en gang styrker vi ITD’s organisation med et vigtigt specialområde og fastholder dermed vores ambition om at kunne servicere den professionelle transport- og logistiksektor bedst muligt. Med Dansk Kranforening på holdet får vi en specialviden, som styrker vores arbejde, og det vil komme vores medlemmer til gavn. Det er også en styrkelse af vores foreninger set i et politisk perspektiv, så vi kan udnytte synergierne mellem de to foreninger til at skabe de bedste rammevilkår for branchen, siger John V. Thomsen, direktør i ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport.

Dansk Kranforening har 58 medlemsvirksomheder, der tilsammen repræsenterer den overvejende del af den danske kranbranche. Foreningens medlemmer dækker over danske kranoperatører og leverandører til branchen. Samarbejdsaftalen betyder, at ITD inklusiv associerede medlemmer dags dato repræsenterer 1.153 medlemmer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com