Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny asfalt på E45 ved Randers

Søgeord:

8. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejdirektoratet går snart i gang med at skifte asfaltbelægningen på E45 ved Randers Syd i begge sider af motorvejen.

Vejdirektoratet går snart i gang med at skifte asfaltbelægningen på E45 ved Randers Syd i begge sider af motorvejen.Vejarbejdet udføres i perioden fra søndag den 17. august til mandag den 1. september og strækker sig over en cirka fire kilometer lang strækning. Belægningen udskiftes først i det nordgående spor og derefter i det sydgående spor.

 

Arbejdet vil få betydning for bilisterne, da trafikken overledes og samles, således at der kun vil være ét spor farbart i hver retning.

 

Arbejdet udføres om natten fra kl. 18.00 til kl. 06.00. I dagtimerne kan trafikanterne benytte det spor, der arbejdes i, men der køres på en delvist affræset vejbane, så hastigheden vil hele døgnet være sat ned til 80 km/t.

Mens der arbejdes i det nordgående spor, vil de østlige ramper ved frakørsel Randers S og frakørsel Sønder Borup være spærret – dog kun om natten.

 

Tilsvarende er de vestlige ramper spærret om natten, når belægningen udskiftes i det sydgående spor af motorvejen. Her drejer det sig dog kun om frakørsel Sønder Borup.

 

Der kan påregnes periodevis fartkontrol.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com