Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny asfalt på motorvej

Søgeord:

3. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

695 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kødannelse ventes omkring Rødby.

Fra søndag den 8. maj til mandag den 13. juni udfører Vejdirektoratet et asfaltarbejde på E47 mellem Maribo og Rødbyhavn i det sydgående spor.

 

Den eksisterende asfalt skal fræses af, og der skal udlægges nyt. Mens det står på, ledes trafikanterne, der kører på den strækning, hvor der arbejdes, over i det nordgående spor. Der vil være hastighedsbegrænsning på 50 km/t på de steder, hvor bilisterne bliver ledt over i den anden side af vejen, og hastighedsbegrænsningen vil være 80 km/t, mens de kører ovre i det modsatte spor.

Arbejdet udføres i tre etaper:

Første etape udføres mellem Holeby og Rødbyhavn i perioden 8. maj til 22. maj. Mens asfaltarbejdet udføres dér, lukkes frakørsel 50 i Rødbyhavn sydgående. Trafikanterne skal i stedet benytte frakørsel 49 Holeby.

 

I den forbindelse kan der opstå kødannelse på motorvejen i sydgående retning, for det er først nede ved billetkontoret, at den sydgående trafik kommer tilbage i egen bane. Så det vil være en god idé at sætte god tid af til køreturen mod færgen i Rødbyhavn.

 

Anden etape af asfaltarbejdet udføres mellem Maribo og Holeby. Efter planen vil det være mellem den 22. maj og den 5. juni, at sydgående trafik på denne strækning ledes over i det nordgående spor.

Tredje etape udføres ved Holeby. I denne etape spærres frakørsel 49 Holeby og tilkørsel 49 mod Rødbyhavn. Trafikanterne skal i stedet benytte afkørsel 48 i Maribo og køre ad 153 til Rødbyhavn.

 

Der bliver opsat skilte med omkørsel i forbindelse med, at til- og frakørsler spærres.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com