Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny asfaltkærre til Grindsted

Søgeord:

28. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Brians Renovation ApS i Grindsted, har for nylig fået overdraget en ny treakslet Kel-Berg tippeladskærre.

Brians Renovation ApS i Grindsted, har for nylig fået overdraget en ny treakslet Kel-Berg tippeladskærre.Den nye Kel-Berg kærre har en tilladt totalvægt på 23.000 kg og kører på tre nitons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring.

 

Ladet er en såkaldt halvrund version med bagtip samt frontmonteret tipstempel og isolering, målrettet til transport af f.eks. asfalt.

 

Siderne og bunden er af svøb. Der er 7 mm specialvalset aluplade, ekstra slidstærk forvæg af 4 mm aluplade og kraftige forsmæksforstærkninger af alu. Topvangerne er af kraftige alu-profiler med forstærkningsbånd i U-profil og anlægsgummiklodser til chassisets vanger. Der er ekstra 7 mm

 

forstærkningsplade, i en1/3 af længden ind fra bagenden, og i en bredde af 2000 mm.

Der er galvaniserede beslag til tiprøret, som er monteret med bolte i bunden. I forenden er der to trin, som sikrer en god opstigning, når ladet og læsset skal inspiceres.

Der er 80 mm

Isoleringen består af 80 mm på svøb og front, som er dækket af med en flot spejlblank, rustfri plade. På den nederste del af svøb er der 50 mm isolering af overhænget i bag.

 

Indvendig er der tophængt bagklap med pneumatisk åbne og lukkesystem. Bagklappen er fremstillet af en 5 mm plade, med kraftige alu-kantrammer, hvor tophængslerne er flyttet ca.180 mm frem, for 10 % ekstra åbning ved aflæsning.

 

Aktiveringen af bagklappen sker via en kontakt, som er monteret inde i lastvognens førerhus.

Den nye tippeladskærre er solgt og leveret af trailersælger, Jan Bertelsen, Lastas i Hedensted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com