Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Branch Manager hos Dachser Sweden

Søgeord:

16. februar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

156 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carl-Johan Westas bliver ny Branch Manager i Dachser i Sverige.

 

Carl-Johan Westas (42) er blevet ny Branch Manager European Logistics for Dachser Sweden AB’s kontor i Göteborg.

 

Carl-Johan Westas har 22 års erfaring inden for transportbranchen bag sig, blandt andet fra DHL og Bring. Han har en kandidat i logistik fra Handelshögskolan i Göteborg, og han startede hos DHL i 1995. I december 2012 blev han Branch Manager hos Bring i Göteborg.

 

Derudover er Carl-Johan bestyrelsesformand for Transportindustriförbundet (SIFA) for Region Väst. Han startede i stillingen som Branch Manager European Logistics Göteborg i november 2017, og han tager over efter Peter Hut, der er hentet hjem til Danmark som General Manager European Logistics Hvidovre.

 

- Jeg er meget glad for, at Carl-Johan Westas, som medbringer en solid viden og erfaring inden for transportbranchen, har sagt ja til stillingen som Branch Manager European Logistics Göteborg. Carl-Johan har en stærk forståelse for branchens udvikling og de store trends og udfordringer vores kunder står over for, siger René Sidor, Managing Director Dachser Nordic.

Dachsers svenske hovedsæde ligger tæt på E6 og E20 i Göteborg, som er nogle af Sveriges mest betydningsfulde logistikknudepunkter. Herfra betjener Dachser hele Skandinavien, og filialen omfatter en 1.750 kvadratmeter stor omlastningsterminal med 15 porte samt 850 kvadratmeter kontorlokaler. Hele området omfatter byggeri på i alt 31.000 kvadratmeter.

 

Det første kvartal af 2018 vil gå med en rejse rundt til en række forskellige Dachser-kontorer, så Carl-Johan Westas kan få et godt indblik i Dachser.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com