Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny branchevejledning: Tømning og fyldning af containere

Søgeord:

28. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hver eneste dag året rundt tømmes og fyldes containere over hele landet, men det skal gøres med omtanke for arbejdsmiljøet. Derfor har BAR transport og engros nu udgivet en særlig branchevejledning over emnet.

Hver eneste dag året rundt tømmes og fyldes containere over hele landet, men det skal gøres med omtanke for arbejdsmiljøet. Derfor har BAR transport og engros nu udgivet en særlig branchevejledning over emnet.Branchevejledningen samler de mange gode erfaringer og giver arbejdsmiljøorganisationen, ansatte og ledere på danske lagre og terminaler et overblik over, hvordan man mest optimalt kan planlægge og udføre arbejdet.

 

Samtidig kan den inspirere til at vælge de rigtige tekniske hjælpemidler.

 

Arbejdet med containere og trailere kan foregå på vidt forskellige steder, og det kræver vidt forskellig planlægning afhængig af, om de ansatte skal tømme en container eller trailer, eller om de skal fylde den til kargo, til et andet lager eller direkte til en butik eller virksomhed.

Denne branchevejledning er skrevet, så den så vidt muligt imødekommer de forskellige vilkår.

 

Arbejdstilsynet har haft vejledningen til gennemsyn for at sikre, at indholdet er i overensstemmelse med arbejdsmiljølovningen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com