Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny CCO i CPH

Søgeord:

23. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

131 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Peter Goll tiltræder 1. november.

 

Københavns Lufthavne A/S har ansat Peter Goll som ny kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne A/S.

 

- Københavns Lufthavn er ikke kun en vigtig forretning for ejerne - herunder den danske stat – det er også vores opgave at løfte en vigtig og bredere samfundsmæssige opgave. Vi skal bidrage til at skabe vækst, vi skal bidrage til at gøre luftfart grønnere, og vi skal være en god og ansvarlig arbejdsplads for vore mange medarbejdergrupper. Den opgave har vi altid haft fokus på, men det er også på det område, hvor vi kan gøre mere i de kommende år. Det er derfor også glædeligt, at vi i dag kan meddele, at Peter Goll har sagt ja til at påtage sig den opgave, siger administrerende direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye.

Peter Goll driver i dag sin egen virksomhed og har før da haft en lang karriere med et bredt udsnit af kommunikationsfaglige, ledelses- og samfundsmæssige spørgsmål i fokus. Han har været rådgiver for toppolitikere, nordisk partner og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese samt direktør med ansvar for borgervendte ydelser i Falck. Derudover er han et kendt ansigt for seere af det politiske magasin på DR2 ”Jersild minus Spin”.

 

- For mig er det her en enestående chance for at arbejde sammen med nogle meget dygtige mennesker og nogle meget ansvarlige ejere om at gøre en velfungerende virksomhed endnu bedre til at varetage og kommunikere om sin samfundsmæssige rolle. Og det giver samtidig mulighed for at styrke arbejdet med det særlige ansvar som Københavns Lufthavn har for at inddrage sine interessenter i en tæt dialog om udviklingen af lufthavnen. Det er så spændende og vigtig en opgave, at jeg kun kunne sig ja tak, da jeg fik den tilbudt, siger Peter Goll.

Peter Goll tiltræder stillingen som kommunikationsdirektør 1. november.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com