Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny CFO hos Mærsk

Søgeord:

28. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carolina Dybeck Happe tiltræder inden årets udgang.

 

Mærsk har fundet den nye direktør, der skal sidde på pengekassen i den store koncern og afløse Jakob Stausholm, der i marts forlod selskabet som finansdirektør.

 

Valget er faldet på svenske Carolina Dybeck Happe, der tiltræder som ny finansdirektør i A.P. Møller – Mærsk A/S med virkning ikke senere end fra 1. januar 2019, som det lyder fra Mærsk.

 

Carolina Dybeck Happe kommer senest fra en stilling som økonomidirektør hos Assa Abloy.

 

Søren Skou, administrerende direktør i Mærsk-koncernen:

 

- Carolina Dybeck Happe kommer med betragtelig erfaring fra en virksomhed, der har præsteret stærk organisk- og opkøbsrelateret vækst. Som økonomidirektør har Carolina Dybeck Happe skabt betydelig værdi for aktionærer, succesfuldt strømlinet processer og drevet den digitale dagsorden i et velrenommeret globalt firma. Hun har en række færdigheder, dr vil gavne vores organisation og fortsatte forretningsforvandling. Jeg ser frem til at byde Carolina Dybeck Happe velkommen hos A.P. Møller – Mærsk A/S, siger Mærsk-topchefen.

Carolina Dybeck Happe:

 

- Jeg er glad for at slutte mig til A.P. Møller – Mærsk A/S i en så spændende tid. A.P. Møller – Mærsk A/S er markedsledende med solide værdier og en ambitiøs strategi, der positionerer selskabet til fremtidig vækst og værdiskabelse. Jeg ser frem til at samarbejde med holdet om at skabe det fremtidige A.P. Møller – Mærsk A/S og levere på strategien, siger den kommende økonomidirektør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com