Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny chef for Itella Logistics Skandinavien og Baltikum

Søgeord:

15. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tomas Olsson (foto) er udnævnt til chef for Itella Logistics Skandinavien og Baltikum. Han tiltræder hos Itella 22. april og bliver ansvarlig for Itella Logistics virksomheder i alle skandinaviske og baltiske lande.

Tomas Olsson (foto) er udnævnt til chef for Itella Logistics Skandinavien og Baltikum. Han tiltræder hos Itella 22. april og bliver ansvarlig for Itella Logistics virksomheder i alle skandinaviske og baltiske lande.Den nye topchef kommer blandt andet fra en 15 år lang karriere med forskellige poster hos DHL, blandt andet som præsident for DHL Sverige. Han har også arbejdet for Green Cargo og som konsulent i logistikindustrien.

 

- Tomas er en erfaren leder. Han er et stort aktiv for vores skandinaviske og baltiske hold. Vi er glade for at byde ham velkommen til Itella, siger Jani Jolkkonen, formand for Itella Logistics Nordic.

 

Selv udtaler Tomas Olsson:

 

- Itella har ti års erfaring med at betjene kunder på de skandinaviske og baltiske markeder. Min prioritet er at fokusere alle vores bestræbelser på at styrke vores markedsposition og derved forbedre salg og lønsomhed.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com