Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny chef med fra start

Søgeord:

14. december 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

875 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Færdselsstyrelsen godt på vej med ny direktør.

Færdselsstyrelsens nye direktør bliver den 38-årige Stefan Søsted. Han skal stå for opbygning af Færdselsstyrelsen i Ribe.

 

Med regeringens plan om udflytning af statslige arbejdspladser blev det besluttet at samle en række opgaver i en ny styrelse – Færdselsstyrelsen – i Ribe.

 

Arbejdet er i fuld gang, og en vigtig milepæl er ansættelsen af den ny direktør Stefan Søsted, som kommer fra en stilling som vicedirektør i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg.

 

Stefan Søsted starter i stillingen d. 1. februar 2016 - få dage inden Færdselsstyrelsen officielt slår dørene op i Amtsgården i Ribe.

 

Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt udtaler:

 

-Jeg er meget tilfreds med, at etablering af den ny Færdselsstyrelse så hurtig tager form, og jeg har med glæde noteret mig den store interesse, der er for at søge job i den ny styrelse i Ribe.

Ansættelse af en ny direktør er et meget vigtig skridt i opbygningen af en ny, slagkraftig og effektiv styrelse. Styrelsens helt centrale opgave er, at bidrage til sikkerhed i trafikken, og styrelsen er en vigtig medspiller, når vi taler om at understøtte de virksomheder, der arbejder indenfor vejtransport. Dermed kan Færdselsstyrelsen bidrage til vækst og beskæftigelse.

 

Trafik- og Byggestyrelsens direktør Carsten Falk Hansen udtaler:

 

-Jeg er glad for at byde Stefan Søsted velkommen, og jeg føler mig sikker på, at vi med Stefan Søsted - så at sige - har fundet den helt rigtige mand bag rattet.

 

-Stefan Søsted kommer til at spille en helt afgørende rolle med at opbygge og forankre den daglige drift af de opgaver, der flyttes fra Trafik- og Byggestyrelsen til Færdselsstyrelsen.

Stefan Søsted er uddannet jurist. Kandidat fra Aarhus universitet 2005. Bor til daglig i Silkeborg sammen med sin hustru og parrets 4 børn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com