Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny chefkonsulent til DTL

Søgeord:

25. januar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

193 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jurist skal stå for vognmændenes grønne dagsorden.

 

Cand. jur. Niels Bukholt bliver DTL - Danske Vognmænds nye mand på den grønne dagsorden.

Med ansvar for områderne affald, genbrug, cirkulær økonomi, miljø og klima bliver der nok at se til for den nye chefkonsulent og sekretær for DTLs specialforening, Danaffald.

 

1. marts bliver første rigtige arbejdsdag på Grønningen i de danske vognmænds tjeneste. Men allerede lørdag den 27. januar tyvstarter Niels Bukholt i forbindelse med DTL Dyrs generalforsamling, da Niels – ud over det grønne område – også kommer til at arbejde med andre erhvervspolitiske områder, bl.a. transport af levende dyr.

 

Niels har senest arbejdet 7 år i Miljøstyrelsen bl.a. med områderne cirkulær økonomi og affald.

 

Niels har desuden tidligere været koncernjurist i Dong Energy og arbejdet i DI’s miljøsektion samt i foreningen Affald Danmark.

- Jeg er glad for, at vi hurtigt har fundet en så kompetent og erfaren ny kollega til gavn for de danske vognmænd. Det er et krævende job, hvor man skal både konkret og i overført betydning skal kunne bevæge sig fra gårdspladsen til Christiansborgs bonede gulve. Jeg, og resten af DTL, ser meget frem til samarbejdet med Niels Bukholt, siger erhvervspolitisk chef og DTL-underdirektør, Ove Holm.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com