Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny CHEP-chef

Søgeord:

7. oktober 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1058 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Michael Pooley bliver ny europæisk chef for CHEP.

 

CHEP har netop offentliggjort et lederskifte i deres europæiske forretning. James McCarthy forlader koncernen efter syv et halvt år. CHEP har derfor udnævnt Michael Pooley som McCarthys efterfølger som President for CHEP Europe. Pooley har tidligere haft ansvaret for koncernens forretning i Storbritannien & Irland, såvel som for teamet for salgs- og kundeaktiviteter i USA.

 

Peter Mackie, der er Group President for CHEP's globale palleaktiviteter, siger:

 

- James McCarthy har gjort et fantastisk stykke arbejde i spidsen for CHEP Europe og har ført virksomheden endnu tættere på kunderne samt haft ansvaret for lanceringen af en række nye palleløsninger. Han har desuden udviklet vores forretning til at understøtte vores kunder i deres bestræbelser på bæredygtighed. Hele CHEP-familien vil savne James og ønsker ham og hans familie alt godt i fremtiden. Vi er glade for at udnævne Mike Pooley som en stærk efterfølger til James. I løbet af sin tid som leder af CHEP’s amerikanske salgs- & kundeaktiviteter har han været uundværlig i forhold til at styrke kunderelationer og aktivere vores teams. Hans udnævnelse vil give CHEP i Europa både kontinuitet og et skub i den rigtige retning, idet vi fortsætter med at samarbejde med vores kunder om at gøre deres forsyningskæder mere effektive og bæredygtige.

McCarthy bliver lidt endnu

James McCarthy bliver hos CHEP indtil december 2015 for at arbejde side om side med Michael Pooley og derved sikre et problemfrit lederskifte. James McCarthy har ledet CHEP Europe siden marts 2013 og har også haft stillinger som President for CHEP Western Europe og Chief Financial Officer for CHEP EMEA, siden han sluttede sig til koncernen i 2008. James McCarthy udtaler:

 

- Jeg har arbejdet for CHEP i syv et halvt år, og det har været en stor oplevelse, men nu er det rigtige tidspunkt for mig at komme videre. Det glæder mig at kunne byde Mike velkommen tilbage til koncernen, og jeg ser frem til at opleve CHEP Europe og deres kunder trives under hans lederskab.

Pooley tiltræder 1. november

Mike Pooley starter hos CHEP igen den 1. november 2015. Siden april 2013 har han fungeret som administrerende direktør for kalibreringsvirksomheden Exova Europe. Mike Pooley har været ansat i ledende stillinger hos CHEP fra 2002 til 2013, bl.a. som: Senior Vice President for salgs- og kundeaktiviteter, CHEP USA; Managing Director, CHEP UK & Ireland; og Vice President, European Key Accounts. Inden han sluttede sig til CHEP i 2002, arbejdede han i 12 år for industrigas-koncernen BOC i en række stillinger inden for forretningsudvikling, design og produktionsteknik. Mike er diplomingeniør i maskinteknik og har en kandidatgrad i Business Administration fra Henley Management College i Storbritannien.

 

Mike Pooley siger:

- Jeg er glad for at vende tilbage til CHEP på et tidspunkt, hvor der er så mange muligheder for at samarbejde med kunder overalt i Europa om at udvikle løsninger, der forbedrer forsyningskæden. Jeg er begejstret over udsigten til at samarbejde med vores spændende portefølje af kunder og vores passionerede teams af forsyningskædeeksperter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com