Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Dachser Nordic-direktør

Søgeord:

2. november 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

515 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Finn Skovbo Pedersen går med 45 år brancheerfaring.

Managing Director hos Dachser Nordic A/S, Finn Skovbo Pedersen, går på pension med udgangen af året. Han kan se tilbage på mere end 45 år i branchen – en rejse, der har budt på op- og nedture, udvikling og hård konkurrence. René Sidor overtager ansvaret som Managing Director for Norden.

 

Rejsen ind i logistikkens verden begyndte for Finn Skovbo Pedersen i 1972, da den dengang 17-årige unge mand startede som elev hos det hurtigt voksende speditionsfirma A/S Ove Haugsted. Den to et halvt år lange elevtid skulle vise sig at blive fundamentet for en lang og succesfuld karriere inden for transport- og logistikbranchen, der blandt andet bød på 8 år i Ove Haugsteds tyske filial i Dortmund. I 2005 blev Finn Managing Director for Dachser Nordic, da den tyske logistikudbyder købte op i Norden.

For Finn Skovbo Pedersen har 45 år under samme CVR-nummer i transport- og logistikbranchen givet erfaring og viden inden for et erhvervsområde, som hele tiden er i udvikling, og hvor konkurrencen er hård. Og det har aldrig været kedeligt:

 

- I løbet af mine år i branchen har grænserne i Europa åbnet sig, og den frie handel har haft en stor betydning for udviklingen. Globaliseringen er den seneste udfordring, som også skaber store muligheder. Informationsteknologien er eksploderet. Er man innovativ og først på banen med avancerede kundevenlige løsninger, øges de konkurrencemæssige fordele. Hemmeligheden ligger i, at man skal være omstillingsparat uanset størrelsen på virksomheden. Hos Dachser har vi været igennem en utrolig spændende udvikling med offensive investeringer i Norden, hvilket blandt andet har betydet, at vi på koncernniveau har skabt en fordobling af vores resultater og dermed har haft det bedste regnskabsår nogensinde i 2016, fortæller den afgående Managing Director Finn Skovbo Pedersen.

 

Ny rorgænger

Dachser i Norden bliver ledet efter familieværdierne i koncernen, og stafetten gives videre internt, idet René Sidor overtager roret fra Finn Skovbo Pedersen den 1. januar 2018.

 

- Jeg er meget glad for, at René Sidor, som medbringer en solid viden og erfaring inden for både landevej, sø og luft og kontraktlogistik, har sagt ja til stillingen som Managing Director Nordic. René har vist at han har globale lederevner og en stærk forståelse for branchens udvikling og de store trends og udfordringer vores kunder står overfor. Jeg er sikker på, at René vil videreføre strategien i vores nordiske Dachser-ånd, siger Finn Skovbo Pedersen.

 

René Sidor har haft en lang ledelseskarriere i transport- og logistikbranchen, hvor han blandt andet har været adm. direktør for DanTransport og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Senest kommer han fra en stilling som General Manager European Logistics Hvidovre hos Dachser Denmark.

- Jeg glæder mig til at fortsætte Finns store arbejde for den nordiske koncern,” siger René.

 

- Finn har haft en umådelig stor indflydelse på Dachser i Norden, og med sin ildhu har han været medvirkende til, at virksomheden har haft en stabil vækst i Skandinavien de sidste 10 år. Det er med stor ydmyghed, jeg overtager rollen som Managing Director Nordic, og jeg vil fortsætte den klare kurs, som Finn har udstukket, fastslår René Sidor.

 

Nordens eksistens på Dachser-landkortet har udvidet den verdensomspændende logistik-koncerns europæiske netværk og servicemuligheder. I dag eksisterer der i alt otte filialer i Skandinavien. Dachser Nordic har over 400 medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Heraf er ca. 120 medarbejdere beskæftiget på hovedkontoret i Hvidovre og ca. 85 medarbejdere beskæftiget i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com