Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny DAF som afløser

Søgeord:

14. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hornborg Teltudlejning i Hornborg har netop fået leveret en ny DAF CF 85.410 med en ATE-motor.

Hornborg Teltudlejning i Hornborg har netop fået leveret en ny DAF CF 85.410 med en ATE-motor.Den har afløst en 19 år gammel Scania 93’.

 

Den nye DAF er bl.a. udstyret med en 410 hk motor, der er miljøcertificeret som EEV og er endvidere udstyret med den nye 12 trins manuelt betjent ZF gearkasse.

 

Opbygningen med kran og lad, er overflyttet fra den brugte Scania. Selve ladet er oprindelig bygget sidst i 70erne, men på trods af alderen var det kun nødvendigt at montere en ny træbund. Ladopbygningen er nemlig et godt tegn på, hvad virkelig godt håndværk samt metallisering betyder.

 

Den nye DAF lastvogn har også fået tilkoblet kundens egen toakslede Molgjer påhængsvogn, der er en årgang 1990, som ligeledes er i meget fin stand. Igen et godt bevis på, hvad godt dansk håndværk er for en størrelse. Molgjer påhængsvognen blev fremstillet af Molgjer Vognfabrik, som dengang var ejet af Gustav Lybker Schousboe.

Salg og levering er sket gennem PM Lastvognsservice A/S i Hedensted, der er aut. DAF-serviceværksted, mens lastvognskonsulent Carsten Lykke, der har salgskontor ved PM Lastvognsservice A/S i Hedensted har bistået med handlen.

 

Hornborg Teltudlejning, der er et familiefirma som udlejer telte i alle størrelser til alle formål, har været i familiens eje fra 1934, og firmaet er faktisk endnu ældre.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com