Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør for ATL

9. juni 2015  |  

Af Claus Warncke

Ny topchef tidligere branchedirektør for DI Handel.

Lars William Wesch bliver fra 1. juli direktør for Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL). Han kommer fra en stilling som branchedirektør for DI Handel.

 

ATL’s kommende direktør er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Han har en HD i organisation og ledelse fra Copenhagen Business School, og han har gennemført en lederuddannelse på Harvard Business School.

 

- Godstransporten er pulsen i dansk erhvervsliv. Den er med til at sikre at resten af erhvervslivet fungerer. Jeg glæder mig til at arbejde for en betydningsfuld branche, der er i konstant forandring, siger Lars William Wesch.

 

De seneste syv år har han været branchedirektør for DI Handel, men transportområdet er på ingen måde ukendt land for ham. Tidligere har han været sekretariatsleder for Arbejdsgiverforeningen for Kollektiv Trafik.

- Det går bedre i vognmandsbranchen efter nogle hårde år, men der er nogle store udfordringer, som vi skal håndtere. Vi skal ikke mindst have de unge overbevist om, at det er attraktivt at være chauffør, siger den kommende direktør for ATL.

 

Lars William Wesch afløser Anne Windfeldt Trolle, der skifter til et job som direktør i Danmarks Rederiforening.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

722 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com