Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør hos fynsk container-vognmand

Søgeord:

21. maj 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1318 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Styrker kundekontakt via styrket salget.

 

ERA-transport A/S i Odense vil styrke relationen og fokus på sine kunder ved at styrke salget.

 

Som et led i den forsatte udvikling af ERA-transport har selskabet ansat salgsdirektør Frank Buchmann, der primært skal varetage salg og markedsføring af virksomheden. Han har arbejdet med salg og markedsføring indenfor logistik- og transportbranchen i de sidste 15 år - og bor i Børkop.

 

ERA-transport blev grundlagt for snart 65 år siden og beskæftiger sig primært med transport af containere i Danmark og Nordeuropa for danske og udenlandske kunder.

 

Frank Buchmann forklarer:

 

- Vi ønsker at udbygge vores kendskab og styrke vores position i markedet ved at skabe nye innovative løsninger sammen med vores kunder. Vi skal udbrede vores brand og samtidig fortælle om den høje service og pålidelighed vi leverer. Vi lever i en tid, hvor der er fokus på hver en krone, og konkurrencen er høj. Vi skal arbejde tættere sammen med vores kunder og sammen skabe værdi i alle led af værdikæden. Vi må jo sande at udenlandske vognmænd præger markedet. Vi vil sætte fokus på hele kundeoplevelsen for at adskille os fra konkurrenterne.

ERA-transport beskæftiger cirka 20 medarbejdere i Danmark, i henholdsvis København og Odense, samt cirka 35 chauffører på landevejene.

- Virksomheden er familieejet og har fokus på at servicere danske virksomheder samt speditionsbranchen, og er kendt for sine danske chauffører, som sikrer høj kvalitet og pålidelighed, udtaler Inge-Merete Koch, medejer af ERA-transport.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com