Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør hos Scania Danmark

Søgeord:

16. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

732 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fra produktion til salg.

 

Marcus Holm er ny mand i direktørstolen hos Scania Danmark. Den 1. august indtog han kontoret for enden af gangen i Scania Danmark i Ishøj.

 

Marcus Holm har været i Scania siden 1994, hvor han startede som trainee i Research & Development i Södertälje. Hidtil har han beskæftiget sig med produktionsleddet. Hans forrige stilling var som ansvarlig for førerhus-fabrikken i Oskarshamn, hvor han fratrådte for tre måneder siden for at gennemgå et træningsforløb i forskellige europæiske Scania-afdelinger for at forberede sig på sin nye stilling som direktør for den danske organisation.

 

Efter to ophold som henholdsvis projektleder og produktionschef på fabrikken i Sao Paolo i Brasilien taler han flydende portugisisk.

 

- Det første, jeg vil koncentrere mig om, er at lære det danske sprog, mens jeg rejser rundt og hilser på vores forhandlere og kunder og lærer organisationen at kende, siger Marcus Holm.

- Danmark er et modent marked, som er langt fremme på grøn transport og connectivity. Det glæder jeg mig til at være en del af.

 

Positionen som leder af en forhandlerorganisation bliver en omstilling i forhold til Marcus Holms tidligere virke i produktionsleddet. Når han først får sat sig ind i det danske marked og skikke, forventer han at vende det til en styrke.

 

- Jeg har stor respekt for de resultater, Scania Danmark har præsteret under min forgænger, og det vil jeg forvalte fornuftigt. Han efterlader sig en veltrimmet organisation, som jeg vil komplettere med mit netværk i fabriksdelen hos Scania. Et af mine fokusområder er at få bragt leveringstiderne ned til et minimum, siger Marcus Holm.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com