Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør i Billund Lufthavn

Søgeord:

23. marts 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Zacho siger farvel efter otte år i chefstolen.

Kjeld Zacho Jørgensen har sagt sit job op som øverste chef i Billund Lufthavn.

 

Han afløses af Jan Hessellund, der indtil nu har bestridt stillingen som kommerciel direktør i den midtjyske lufthavn.

 

Pendler fra Norge

For nogle år siden blev Kjeld Zacho Jørgensen gift og flyttede op til sin hustru i Norge. Men efter flere års pendling forlader han nu Billund Lufthavn, som han har været topchef for i knap otte år.

 

- Jeg har haft otte fantastiske år i Billund Lufthavn. En spændende arbejdsplads med engagerede medarbejdere og en udvikling, som jeg har været så privilegeret at være en del af. Men jeg må erkende, at med et arbejde i Billund og familien i Bergen hænger hverdagen ikke rigtigt sammen. Og det har jeg nu taget konsekvensen af. Det har været en beslutning, der har krævet mange overvejelser, men jeg er sikker på, at det er det rigtige at gøre, siger Kjeld Zacho Jørgensen.

Den afgående direktør får rosende ord med på vejen fra bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen:

 

- Vi har jo i bestyrelsen vidst, at hvis Kjeld ikke lige var på forretningsrejse, tilbragte han weekenden i Bergen. Så inderst inde har jeg jo nok tænkt, at det var på lånt tid, vi havde gavn af Kjeld Zacho Jørgensens store evner som virksomhedsleder. Han har været en visionær og innovativ direktør med et stort engagement, lyder det fra Clas Nylandsted Andersen.

Ny intern direktør

Kjeld Zacho Jørgensens afløser på posten som administrerende direktør bliver lufthavnens nuværende kommercielle direktør, Jan Hessellund, der de seneste år har været en del af den strategiske ledelsesgruppe og derfor har et indgående kendskab til virksomheden.

 

- Med ti års erfaring i Billund Lufthavn, de seneste to år som direktør, er jeg beæret og glad for den tillid, bestyrelsen viser mig som kommende administrerende direktør. En særlig opgave bliver at føre lufthavnens strategi "Udvikling med vilje" ud i livet. Jeg glæder mig til at få stafetten for en veldrevet virksomhed i et internationalt miljø, siger Jan Hessellund.

 

- Med Jan Hessellund får vi en administrerende direktør, der kan videreføre opgaven, og som selv har siddet med ved vigtige strategiske beslutninger om lufthavnens fremtid, siger Clas Nylandsted Andersen.

Kjeld Zacho Jørgensen fratræder sin stilling ved udgangen af maj. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com