Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør i Maersk Container Industry

Søgeord:

20. november 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

282 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sean S. Fitzgerald tiltræder ved årsskiftet.

Maersk Container Industry (MCI), der blandt andet producerer kølecontainere og Star Cools-systemet som del af A.P. Møller – Mærsk A/S’ Transport & Logistics-division, har udnævnt Sean S. Fitzgerald som administrerende direktør med virkning fra 1. januar 2018.

 

Sean S. Fitzgerald har siden 2014 været præsident hos Joy Global China, der er en del af den kinesiske produktionsvirksomhed Komatsu Mining Corp.

 

- Maersk Container Industry repræsenterer et brand og en arv, som jeg er stolt over at blive en del af og bygge videre på sammen med den bredere organisation. Jeg ser frem til at udnytte min erfaring inden for produktion af tungt udstyr til at bygge videre på selskabets stærke position på markedet. Fremadrettet vil vi tilstræbe yderligere at udvikle Maersk Container Industry som et rentabelt selskab, der tilbyder innovativ, moderne containerudstyr og -teknologi til sine mange kunde, siger Sean S. Fitzgerald.

MCI beskæftiger flere end 5.000 medarbejdere på selskabets tre containerproduktionsfaciliteter i Chile, Kina samt R&D-centret i Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com