Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør i Scan Global Logistics

Søgeord:

17. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

830 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Allan Melgaard ny koncerndirektør.

47-årige Allan Melgaard er tiltrådt som ny koncerndirektør i Scan Global Logistics.

 

Han begyndte sin karriere hos Samson Transport og sluttede sig til Scan Global Logistics i 1993, da selskabet stadig hed Mahé Freight. I 2004 blev han med-administrerende direktør i Mahé side om side med Jørgen Jessen.

 

Henrik von Sydow, bestyrelsesformand og tidligere administrerende direktør i Scan Global Logistics:

 

- Allan Melgaard er den rigtige person til at føre vores selskab til næste niveau og gennem spændende tider med gode forretningsmuligheder. I næsten 25 har Allan Melgaard været et meget værdifuldt aktiv for firmaet, hvad angår hans iværksætterevne og fremragende forståelse af, hvad der skal til for at overgå vores kunders forventninger. Jeg er overbevist om, at en administrerende direktør af Allan Melgaards kaliber er i stand til at tage selskabet til det næste niveau og på samme tid være loyal over for vores dna, siger Henrik Von Sydow.

Allan Melgaard:

 

- Jeg er meget stolt og spændt på at overtage min udvidede rolle som administrerende direktør. Mit hovedfokus bliver at sikre, at Scan Global Logistics fortsætter med at være loyal over for sit dna og at gøre, hvad vi gør bedst: Levere skræddersyede transport- og logistikløsninger med et kundecentreret og agilt fokus, lyder det fra koncerndirektøren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com