Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kontorchef i Støvring

Søgeord:

21. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

315 gange

Læses i øjeblikket af:

0

J. Lauritzen's Eftf. ansætter Lars Frost Andreasen.

 

Transport- og logistikselskabet J. Lauritzen’s Eftf. har ansat Lars Frost Andreasen som general manager for selskabets afdeling i Støvring syd for Aalborg.

 

41-årige Lars Frost Andreasen har over 20 års erfaring i branchen. Han kommer senest fra en stilling som direktør for Blue Water Shipping i Aalborg, hvor han de seneste seks år især har beskæftiget sig med køle- og frysetransporter, der er J. Lauritzen’s’ primære beskæftigelse i Støvring.

 

Henrik Nielsen, direktør i J. Lauritzen’s Eftf.:

 

- Der er stor fokus på fortsat vækst og udvikling hos Lauritzen. Det er derfor vigtigt, at vi har den rigtige sammensætning af folk, så vi i fællesskab kan løfte opgaven. Lars Frost Andreasen har erfaringer fra tidligere stillinger, som gør ham yderst kompetent til at varetage ansvaret for vores afdeling i Støvring, siger Henrik Nielsen.

- Jeg er blevet præsenteret for et medarbejderteam, som i den grad fokuserer på kundeservice og kvalitet. Det harmonerer godt, i forhold til den introduktion jeg har fået hos vores kunder, og samlet lover det godt for fremtiden, siger Lars Frost Andreasen.

 

Lars Frost Andreasen tiltrådte stillingen 6. august. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk