Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør til Freja i Sverige

Søgeord:

20. november 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1657 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ekroth bliver ny direktør for Freja AB.

Anders Ekroth (50 år) tiltræder pr. 1. januar 2018 som administrerende direktør for Freja Transport & Logistics AB i Sverige og indtræder samtidig i koncernens ledergruppe.

 

Det oplyser det danske transport- og logistikselskab Freja Transport & Logistics i en pressemeddelelse.

 

Anders Ekroth bor privat i Ängelholm og har senest fungeret som administrerende direktør for Lemans aktiviteter i Sverige. Ud over en stor erfaring fra logistikbranchen, hvor han bl.a. har arbejdet for virksomheder som Schenker, Nyman og Schultz, Hapag, Iloyd samt Greencarrier, har Anders gjort tjeneste for FN i Libanon, ligesom han i mange år har været aktiv i forskellige foreningen, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Rögle BK Hockey.

Nyt ledelsesteam

Med denne seneste ansættelse har Freja koncernen i løbet af 2017 sammensat et helt nyt ledelsesteam i Sverige - et team, der skal sikre, at den svenske del af organisationen, kommer på niveau med den øvrige del af koncernen, efter flere år med skuffende resultater.

 

Endvidere vil de nye ansættelser sikre skærpet fokus på udvikling af de svenske landevejstransporter som har udgjort hovedparten af aktiviteterne i Sverige hidtil, men i tilgift er kompetencerne nu på plads til at udvikle aktiviteterne inden for Air & Sea samt projektspedition.

 

Freja Transport & Logistics AB er hermed kommet et skridt tættere på at have den organisation på plads, som skal sikre vores position som svensk erhvervslivs første valg som transport og logistik leverandør, da service, fleksibilitet og kvalitet altid har højeste prioritet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com