Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør til Nagel Nordics

Søgeord:

25. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

377 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kim Hedegaard Sørensen bliver administrerende direktør for Nagel Nordics.

 

Kim Hedegaard Sørensen overtager med virkning fra 1. maj 2018 funktionen som Managing Director Nordics i Nagel Danmark A/S og Nagel Liller A/S samt Nagel Sverige AB.

 

»Med ansættelse af Kim Hedegaard Sørensen er vi lykkedes med, at udvide Nagel-Groups skandinaviske ledelse med en dygtig logistiker, som har indgående branchekendskab og med mangeårig ledelseserfaring,« skriver Nagel Nordics i en pressemeddelelse.

 

Efter at have studeret makroøkonomi, har Kim Hedegaard Sørensen gennem 17 år haft flere funktioner i A.P Møller-Mærsk Gruppen i København. Bl.a. som CEO Europe Region, DAMCO. Fra 2012 til 2016 har han fungeret som Group-CEO hos Blue Water Shipping A/S, Esbjerg. Efterfølgende har Kim Hedegaard Sørensen fungeret som Chief Commercial Officer Region Europe hos Panalpina Welttransport GmbH i Frankfurt/Tyskland.

Kim Hedegaard Sørensen er 51 år, gift og far til to børn. Han er bosiddende i Farum ved København. Som Managing Director Nordics overtager han det overordnede ansvar for Nagel Danmark A/S, Nagel Liller A/S og Nagel Sverige AB. Martin Ventker, som indtrådte i Nagel Danmark A/S i 2015, fortsætter som direktør med reference til Kim Hedegaard Sørensen.

 

Nagel Danmark har hovedkontor i Padborg tæt på den dansk-tyske grænse og beskæftiger sig med internationale trafikker til og fra Skandinavien. Nagel Liller har specialiseret sig i nationale distributions- og lagerløsninger til levnedsmiddelindustrien inden for alle temperaturområder - fra tørgods til frosne fødevarer. Virksomheden har omkring 300 medarbejdere på adresserne i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov. Nagel Sverige blev etableret i 1993 og er placeret i det sydvestlige Malmö, som takket være Øresundsbroen betegnes som „porten til fastlandet“.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk