Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør til Nagel Nordics

Søgeord:

25. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

369 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kim Hedegaard Sørensen bliver administrerende direktør for Nagel Nordics.

 

Kim Hedegaard Sørensen overtager med virkning fra 1. maj 2018 funktionen som Managing Director Nordics i Nagel Danmark A/S og Nagel Liller A/S samt Nagel Sverige AB.

 

»Med ansættelse af Kim Hedegaard Sørensen er vi lykkedes med, at udvide Nagel-Groups skandinaviske ledelse med en dygtig logistiker, som har indgående branchekendskab og med mangeårig ledelseserfaring,« skriver Nagel Nordics i en pressemeddelelse.

 

Efter at have studeret makroøkonomi, har Kim Hedegaard Sørensen gennem 17 år haft flere funktioner i A.P Møller-Mærsk Gruppen i København. Bl.a. som CEO Europe Region, DAMCO. Fra 2012 til 2016 har han fungeret som Group-CEO hos Blue Water Shipping A/S, Esbjerg. Efterfølgende har Kim Hedegaard Sørensen fungeret som Chief Commercial Officer Region Europe hos Panalpina Welttransport GmbH i Frankfurt/Tyskland.

Kim Hedegaard Sørensen er 51 år, gift og far til to børn. Han er bosiddende i Farum ved København. Som Managing Director Nordics overtager han det overordnede ansvar for Nagel Danmark A/S, Nagel Liller A/S og Nagel Sverige AB. Martin Ventker, som indtrådte i Nagel Danmark A/S i 2015, fortsætter som direktør med reference til Kim Hedegaard Sørensen.

 

Nagel Danmark har hovedkontor i Padborg tæt på den dansk-tyske grænse og beskæftiger sig med internationale trafikker til og fra Skandinavien. Nagel Liller har specialiseret sig i nationale distributions- og lagerløsninger til levnedsmiddelindustrien inden for alle temperaturområder - fra tørgods til frosne fødevarer. Virksomheden har omkring 300 medarbejdere på adresserne i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov. Nagel Sverige blev etableret i 1993 og er placeret i det sydvestlige Malmö, som takket være Øresundsbroen betegnes som „porten til fastlandet“.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com