Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør hos JAS Forwarding fokuserer på service

Søgeord:

12. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2368 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den danske afdeling af den internationale fragtgigant JAS Forwarding, der sidste år lukkede sine kontorer i Esbjerg og Aarhus for at samle den danske administration i København, tilpasser sig markedet efter finanskrisen og fokuserer på organisk vækst via bedre match med kernekunder.

Den danske afdeling af den internationale fragtgigant JAS Forwarding, der sidste år lukkede sine kontorer i Esbjerg og Aarhus for at samle den danske administration i København, tilpasser sig markedet efter finanskrisen og fokuserer på organisk vækst via bedre match med kernekunder.Chris Christensen tiltrådte 1. januar som ny administrerende direktør for JAS Forwarding Denmark.

 

Han forklarer blandt andet:

 

- Det er særligt små og mellemstore virksomheder, der nyder godt af vores personlige service, som jeg mener, er branchens bedste, og ikke mindst den samlede købekraft i hele vores koncern af sø- og luftfragt.

 

Vi er repræsenteret i 81 lande med 320 kontorer og omsætter globalt for 8 milliarder kroner. Sammen med vores lager- og vognmandsfirmaer er vi i stand til at håndtere internationale sendinger til og fra hele landet uden problemer, siger

Ny dansk direktør fra hovedsædet i USA

Chris Christensen kommer til den danske afdeling fra en stilling i JAS Forwardings hovedkontor i Atlanta, USA.

 

Her har han været Trade Lane Director siden 2009 med ansvaret for en omsætning på 575 millioner kroner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com