Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør for UC-Fyn

Søgeord:

9. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Uddannelsescenter Fyn (UC-Fyn) får fra årsskiftet ny mand i førersædet. Som ny direktør tiltræder 51-årige Benny Plesner, og dermed får UC-Fyn en af branchens mest erfarne kræfter som leder.

Uddannelsescenter Fyn (UC-Fyn) får fra årsskiftet ny mand i førersædet. Som ny direktør tiltræder 51-årige Benny Plesner, og dermed får UC-Fyn en af branchens mest erfarne kræfter som leder.Benny Plesner har stort set gennem hele karrieren beskæftiget sig med transportbranchen, som han derfor kender indefra. En baggrund som uddannet mekaniker, og erfaring som eksport- og buschauffør, bragte ham i midten af halvfemserne i nærkontakt med transportuddannelserne.

 

I 2001 var han sammen med Asmus Brigsted medstifter af Dansk Transportsikkerhed, der rådgav virksomheder inden for transport af fagligt gods.

 

Snart efter byggede de oven på med uddannelse af chauffører til taxi og bus for Odense kommune, og i 2004 fulgte en AMU-godkendelse, der siden, markant, har placeret UC-Fyn på kortet.

UC-Fyn har årligt ca. 5.000 elever på en lang række kurser, der alle henvender sig til transportbranchen. Herunder lastbil-, bus- og taxichauffører, køretekniske kurser og forskellige former for efteruddannelser.

 

UC-Fyn er for nylig blevet en del af det landsdækkende TUC DK-samarbejde, der er Danmarks største skolesamarbejde inden for transportuddannelser. I alt ny- og efteruddanner TUC DK-skolerne ca. 35.000 kursister hvert år.

 

Benny Plesner afløser det fortsatte medlem af selskabets bestyrelse, Asmus Brigsted, med hvem Benny Plesner stiftede UC-Fyn tilbage i 2004.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com