Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør til Danske Fragtmænd A/S

Søgeord:

23. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2292 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Generationsskifte planlægges hos Danske Fragtmænd, der ansætter Carsten Eskildsen (foto) som ny administrerende direktør i Danske Fragtmænd A/S.

Generationsskifte planlægges hos Danske Fragtmænd, der ansætter Carsten Eskildsen (foto) som ny administrerende direktør i Danske Fragtmænd A/S.Fragtmænd Holding A/S har som første trin i det planlagte generationsskifte ansat Carsten Eskildsen som adm. direktør i Danske Fragtmænd.

 

Carsten Eskildsen, 55 år, kommer til virksomheden efter en lang karriere i Blue Water Shipping A/S, hvor han de seneste mange år har været medlem af direktionen med ansvar for Blue Water koncernens største aktivitet: General Cargo.

 

Carsten Eskildsen har en bred erfaring omkring erhvervskundernes krav til en moderne logistikvirksomhed samt til det internationale transportmarked og matcher dermed perfekt Danske Fragtmænds strategi omkring udvikling af aktiviteter på det nordiske marked samt fortsat udvikling af digitale kundesystemer, lyder det i pressemeddelelsen omkring ansættelsen.

Carsten Eskildsen tiltræder stillingen som adm. direktør 15. august i år med reference til koncerndirektør Kjeld A. Frederiksen og vil ultimo 2015 indtræde i Kjeld A. Frederiksens funktion.

 

Det sker i forbindelse med, at Kjeld A. Frederiksen som planlagt trækker sig tilbage fra den aktive ledelse af Danske Fragtmænd.

 

Danske Fragtmænd koncernen råder over 24 terminaler fordelt over hele landet samt 1.400 kørende enheder.

 

Der er i alt 3.000 ansatte, og den samlede omsætning overstiger 3 mia. kr. Danske Fragtmænd er førende inden for kundeinformationssystemer, tilbyder fuld sporbarhed på alle forsendelser m.v.

 

Danske Fragtmænd tilbyder også kundetilpassede transport- og logistikløsninger på koncernens mere end 160.000 kvadratmeter logistiklagre.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com