Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny europæisk struktur i K + N

Søgeord:

5. juli 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

746 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Omorganiserer sig i Central-, Vest- og Østeuropa.

For bedre at udnytte forretningsmuligheder på de europæiske markeder har det schweiziske transport- og logistikselskab Kuehne + Nagel etableret sig i to organisatoriske enheder i Central- og Østeuropa samt Vesteuropa.

 

Det oplyser selskabet i en skriftlig meddelelse.

 

Ny chef fra DB

K + N etablerer sig i Hamborg, hvor det kommende hovedkvarter for selskabets aktiviteter i central- og østeuropæisk regi vil konsolidere den tyske organisation med landene i Østeuropa.

 

Til at lede afdelingen i den tyske storby har K + N headhuntet Hansjoerg Rodi, der kommer fra konkurrenten DB Schenker Logistics, hvor Rodi bestred stillingen som administrerende direktør for selskabets aktiviteter i Centraleuropa.

 

Den vesteuropæiske region får hovedkvarter i Amsterdam, hvor Peder Winther tilknyttes som regional chef. Winther kommer fra en stilling internt i K + N som leder af selskabets aktiviteter i Afrika og Mellemøsten. Her afløses han i stedet af Erwin Wittemaier.

Detlef Trefzger, administrerende direktør hos Kuehne + Nagel International AG:

 

- Etableringen af to lige stærke europæiske regioner vil gøre os i stand til at styre vores forretning i Europa endnu mere fokuseret. Vi er meget glade for at forfremme to erfarne Kuehne + Nagel-topledere og på samme tid at få en ekstern topchef til at slutte sig til vores selskab, siger Trefzger.

 

Omorganiseringen træder i kraft per 1. oktober 2016.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com