Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny feederrute anløber Fredericia

Søgeord:

15. november 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1876 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tysk containerrederi foretager første anløb på søndag.

Hapag Lloyd udvider sin feederrute fra Hamburg til Skandinavien med et nyt anløb på Fredericia Havn. Den ny feederrute starter op søndag d. 19. november 2017.

 

Det oplyser ADP A/S.

 

Fredericia Havn er Region Syddanmarks største containerhavn, og havnen fungerer som feederhavn med flere ugentlige afgange til Hamburg, Bremerhaven og Antwerpen.

 

De direkte og frekvente forbindelser til de tre store havne på kontinentet varetages af flere rederier og giver adgang til destinationer over hele verden.

Stort opland for containergods

Fredericia Havn ligger i et multimodalt knudepunkt med nem adgang til motorveje og jernbane, hvilket giver optimale betingelser for nem og effektiv håndtering og omladning af containergods. Beliggenheden og adgangen til flere transportformer udnytter ADP til udviklingen af Taulov Dry Port, som er et 700.000 m2 stort baglandsareal til Fredericia Havn, hvor virksomheder får adgang til flerstrengede transportløsninger og omladning af gods.

 

- Vi kan se, at store industrivirksomheder og transport- og logistiksektoren konsoliderer deres aktiviteter i Taulov ved Fredericia, og derfor er der mange potentielle virksomheder i vores nære bagland, som kan have behov for import af containergods via Fredericia Havn, siger Rune Dalgaard Rasmussen, CCO i ADP A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk