Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafiksikker FH til tømmerhandel

Søgeord:

14. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Roslev Trælasthandel A/S, Herning, investerer i nyt kranvogntog

Roslev Trælasthandel A/S, Herning, investerer i nyt kranvogntogSkifter Lastbil A/S, Herning, har leveret en ny Volvo FH 460 til Roslev Trælasthandel A/S, Herning. Vognen er bygget op hos Bolco A/S i Herning med en HMF 2420 kran og en HMF/Dapa påhængsvogn.

 

Chassiset er en Volvo FH460, der bl.a. er udstyret med I-Shift gearkasse og I-See, der er et IT-styret system til at give gas på de rigtige tidspunkter i sammenhæng med cruisecontrollen, så brændstofforbruget minimeres.

 

Vognen er også udstyret med den store sikkerhedspakke:

 

ESP-BAS1, elektronisk stabilitetsprogram, der giver mere stabil opbremsning via fordeling af bremsekraft mellem aksler og hjul efter behov.

 

Det minimerer risikoen for, at lastvognen skrider ud, ruller rundt eller sakser.

LSS-DW, sporassistent som overvåger lastvognens position og advarer chaufføren ved risiko for, at vognen forlader vognbanen.

 

DAS-W, videosystem i opmærksomhedsassistent overvåger bilens position og advarer, hvis chaufføren viser tegn på træthed, f.eks. hvis han eller hun drejer rattet fra side til side.

 

LCS, vognbaneassistentens radarsystem overvåger området i blinde vinkler i passagersiden og advarer chaufføren under vognbaneskift ved risiko for sidekollision.

 

HWSS-AC, intelligent fartpilot anvender radar til at opretholde et indstillet tidsinterval til forankørende køretøj, via automatisk justering af gaspedal og bremser, og den advarer ved overhængende fare for sammenstød.

 

HWSS-ACB, intelligent fartpilot med hjælp til nødopbremsning, der øger bremsetryk for at optimere nedbremsning og reducere bremselængde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com