Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny fireakslet Kel-Berg skovanhænger til Hampen

Søgeord:

10. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2269 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmand Leo Vistesen har hentet sin nye fireakslede Kel-Berg hængeren, der er specielt opbygget til skovarbejde med et chassis, der er opsvejset i stål i en forstærket udgave.

Vognmand Leo Vistesen har hentet sin nye fireakslede Kel-Berg hængeren, der er specielt opbygget til skovarbejde med et chassis, der er opsvejset i stål i en forstærket udgave.Den er udstyret med BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring med hæve- og sænkeventil. Anhængerens tilladte totalvægt er 36 tons og et teknisk tilladt akseltryk på 10 tons.

 

Lastas har opbygget anhængeren med en Hardox stålbund 450, der er todelt med otte par runde huller monteret i kantrammen og centervangen til træstokke.

 

Hertil kommer seks styk runde huller til træstokke monteret for og bag. Anhængeren leveres med 12 stokke i en længde på 2,75 meter fra ladkant til top. 4. aksel er løftbar og betjenes via en magnetventil.

Der er monteret arbejdslygter bag 2. og 4. aksel. samt cyklistværn i højre side.

 

Anhængeren er også udstyret med kvartskærme på 1. og 2. aksel og helskærme på 3. og 4. aksel. Chassiset er lakeret i kundens farver.

 

Den nye anhænger er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com