Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny fireakslet påhængsvogn til betonvarer

Søgeord:

23. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

RC Betonvarer A/S trillede forleden af sted med deres tredje nye fireakslede Kel-Berg påhængsvogn, af en samlet ordre på fem, fra Lastas, Hedensted.

RC Betonvarer A/S trillede forleden af sted med deres tredje nye fireakslede Kel-Berg påhængsvogn, af en samlet ordre på fem, fra Lastas, Hedensted.Den nye fireakslede Kel-Berg påhængsvogn er fremstillet med et chassis opsvejset i I-profil ud af kvalitetsstål 690 med kraftige tværvanger og forstærkninger. Den er ligeledes udstyret med BPW-aksler med tromlebremser, hængt op i original BPW luftaffjedring med hæve-/sænkeventil.

 

Den tilladte totalvægt er 30 tons, og Lastas har bygget påhængsvognen op med en Hardox stålbund 450 samt aluminiumssider med galvaniserede boltmonterede bundhængsler. Alle sider er ens med Kinnegrip låse, så siderne, der kan byttes rundt, er forsynede med gummitætninger i bunden. Bagenden er nedklapbar aluminiumsside med Kinnegrip låse i hjørnestolper. Sidestolperne er aftagelige K20 Kinnegrip stolper med indbyggede låse.

Standardhøjden er én meter med 4 aluminiumssider på hver side.

 

Påhængsvognen er solgt og leveret af trailersælger Jan Bertelsen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com