Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny form for surring

Søgeord:

24. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1055 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kranfirma klar med tre nyheder.

NyIgennem en årrække har Fyns Kran Udstyr A/S udviklet alternative metoder til godssurring og præsentere derfor i forbindelse med årets messe Vestfyn Trækker en verdensnyhed under navnet ERGOLASH.

 

Programmet består indtil videre af:

 

Ergolash Basic - Ergolash-surringen er en videreudvikling af den eksisterende to-delte surring. Den består af en skralde med bånd og krog på 0,5 meter samt et langt bånd på 9,5 mtr.

 

Surringen er monteret med en speciel patenteret aksel, ”easy-mount”, der er ”delt”, hvilket betyder, at man ikke skal trække det lange bånd igennem en lukket aksel. Den simple montering sparer tid.

Ergolash Magnet - Effektiv montering af surringsbånd kræver ofte flere personer. Dels hænder til at fiksere spændet på den ene side af ladet og et sæt hænder til at montere og spænde båndet på den anden side. Ergolash magneten sikrer at fikseringen af krogen sker automatisk, og derved kan en operatør udføre opgaven selvstændigt.

Ergolash Roller - Oprulning af båndet er vigtig i forhold til at have optimale forhold næste gang båndet skal anvendes. Dette kunne tidligere være en tidskrævende opgave som nu klares hurtigt og effektivt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com