Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny formand for brancheforening

Søgeord:

9. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Cirka 40 danske maritime virksomheder har sluttet sig sammen i brancheforeningen Danish Marine Group China, hvor de sammen markedsfører deres produkter over for de store skibsbyggere. Michael Døj, managing director for VP Industries i Asien, er blevet valgt som formand.

Cirka 40 danske maritime virksomheder har sluttet sig sammen i brancheforeningen Danish Marine Group China, hvor de sammen markedsfører deres produkter over for de store skibsbyggere. Michael Døj, managing director for VP Industries i Asien, er blevet valgt som formand.”Internt udveksler vi erfaringer og hjælper hinanden med at få fodfæste på det her til tider meget komplekse asiatiske marked. Eksternt går vi for eksempel ud i samlet trop og præsenterer vores produkter for nogle af de store spillere på markedet”, siger Michael Døj til Børsen.

 

Senere på måneden vil en del af virksomhederne således deltage i et stort skibsredermøde i Shanghai, hvor brancheforeningen har mulighed for at få nogle af de store virksomheder i tale. Det er lettere end, hvis de skulle have gjort det hver især.

Blandt medlemmerne af Danish Marine Group China kan nævnes Desmi, Dan Marine, Hoyer Motors, MAN Diesel & Turbo, Novenco, Pres-Vac Engineering og mange andre.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com