Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny formand for maritim fond

Søgeord:

9. januar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1518 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Thommy Thomsen udpeget som ny formand for Den Danske Martitime Fond.

 

Det oplyser Danmarks Rederiforening, der byder den nye formand velkommen og takker den hidtidige formand Knud Pontoppidan for den store indsats.

Den tidligere skibsreder i A.P. Møller – Mærsk og nuværende adm. direktør for Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU), Tommy Thomsen, er ny formand for Den Danske Maritime Fond. Han afløser Knud Pontoppidan, der har været i spidsen for fonden, siden den blev etableret i 2005.

 

Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danmarks Rederiforening, er glad for, at Tommy Thomsen overtager formandsposten i fonden, som uddeler støttemidler til Det Blå Danmark i bred forstand, herunder til uddannelse og rekruttering, innovation, forbedring af sikkerhed og arbejdsmiljø og udvikling af grønne løsninger.

 

- Tommy Thomsen er en særdeles dygtig og erfaren erhvervsleder med en kolossal stor viden om Det Blå Danmark i bred forstand fra sin lange karriere i A.P. Møller – Mærsk, Clipper og Nordic Tankers. Der er tale om et par store sko af fylde ud, men jeg er sikker på, at Tommy Thomsen bliver en yderst kompetent arvtager – og at han vil fortsætte det gode arbejde sammen med resten af bestyrelsen og sekretariatet, siger Anne H. Steffensen.

Samtidig lyder en tak til den hidtidige formand Knud Pontoppidan, der også har en fortid som både adm. direktør og formand for Danmarks Rederiforening. Han stopper i Den Danske Maritime Fond, fordi han har nået bestyrelsens aldersgrænse på 70 år.

 

- Knud Pontoppidan har været med fra fondens begyndelse i 2005 og har gjort en formidabel indsats for at sikre den synlige og aktive position, Den Danske Maritime Fond har i dag. Desuden har han været – og er fortsat – en nøglefigur i dansk skibsfart, og han har en god del af æren for, at dansk skibsfart i dag står så stærkt både nationalt og internationalt, siger Anne H. Steffensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com