Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny formand i Dansk Kran Forening

Søgeord:

1. februar 2016  |  

Læst i alt:

1981 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fin Vandborg afløser Torben Skab.

Fin Vandborg, direktør i BMS krangården, Holstebro, er valgt som ny formand for den tre år gamle Dansk Kran Forening på foreningens generalforsamling, afholdt på Kobæk Strand Konferencecenter.

Ny i bestyrelsen er også Elsebeth Gunderlund Dall, Gunderlund A/S.

 

De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Peter Stenberg, Stenberg Transport A/S, Jens Dissing, Aarhus Havn, Jens Kristoffersen, Palfinger Danmark A/S, Jan Eggert, JMM Group A/S, og Jesper Vindum.

Som suppleanter til bestyrelsen er valgt tidligere formand Torben Skab, NKU, Henrik Palle, Palles Kraner ApS, Lars Skak, Skak’s Specialtransport A/S, og Kristian Holst, Liebherr Danmark A/S.

Temadage og konference

Den afgående formand Torben Skab berettede på generalforsamlingen om et aktivt 2015, hvor Dansk Kran Forening holdt en række temadage samt en stor sikkerhedskonference for medlemmer og udvalgte gæster.

Samtidig er der etableret god kontakt og dialog til en række relevante myndigheder. De berørte emner har alle haft relation til sikkerhed med kranarbejdet. Foreningen har også i stigende grad leveret syns- og skønsmænd til fagsretslige sager.

 

Dansk Kran Forening har nu 60 medlemsvirksomheder, bredt sammensat inden for kranbranchen, der fortsat arbejder på at skabe gode rammer for medlemmernes erhverv. Den nye formand Fin Vandborg melder her, at han og bestyrelsen i 2016 arbejder på at udvide serviceniveauet overfor medlemmerne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com