Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny fragtbørs har allerede fat i kunderne

Søgeord:

12. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2553 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmænd søges: Fragtbørs.dk, der blev stiftet af selskabet 3X34 Transport A.m.b.A. i januar, har opnået betydelig fremgang siden starten.

Vognmænd søges: Fragtbørs.dk, der blev stiftet af selskabet 3X34 Transport A.m.b.A. i januar, har opnået betydelig fremgang siden starten.På kort tid har den nystartede selskab Fragtbørs.Dk tiltrukket så mange kunder, at de ny søger efter flere vognmænd til at servicere deres kunder.

 

Da fragtbørs.dk startede i marts, var direktør Peter Hauge Jensen, spændt på om kunderne ville tage godt imod konceptet. Direktørens bekymringer er blevet gjort til skamme, da kunderne har reageret meget positivt på virksomhedens koncept. Faktisk så positivt, at de tilknyttede vognmænd haft svært ved at følge med.

 

- Den modtagelse vi har fået fra kunderne er over al forventning. De synes godt om konceptet og vi har indtil videre haft over 200 ordrer på bare en måned. De vognmænd vi har tilknyttet har svært ved at nå alle ordrerne, så vores største udfordring er at skaffe flere dygtige vognmænd, siger Peter Hauge Jensen.

Frihed til vognmænd

Fragtbørs.dk er en fragtbørs for selvstændige vognmænd, der søger ekstra kørsel, som supplement til deres eksisterende kunder. Fragtbørsen fungerer som andre fragtbørser, hvor kunden opretter en forespørgsel hvorefter vognmænd kan byde ind på opgaven.

 

- Vi har valgt at holde et simpelt koncept, hvor vi formidler priser og kontaktinfo mellem kunden og vognmanden. Vognmanden sørger selv for koordinering og afregning med kunden. Derfor kan vi åbne portalen for alle vognmænd, uden at opkræve abonnement. Vi tager blot 12 pct. af transportprisen fra den vognmand der vinder opgaven, fortsætter Peter Hauge Jensen.

 

Direktøren for fragtbørsen forventer at kundetilstrømningen fortsætter, og er derfor stadig på jagt efter nye vognmænd:

 

- Vi forsøger at lave et koncept som både tiltaler kunder og vognmænd. Derfor har vi intet abonnement, så vores vognmænd kan nøjes med at byde på de ordrer, som passer ind i deres eksisterende kørsel”

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com