Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny gardintrailer til Kærbølling

Søgeord:

17. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bent Laugesen A/S fik leveret ny treakslet citytrailer

Bent Laugesen A/S fik leveret ny treakslet citytrailerVognmandsfirmaet Bent Laugesen A/S, Kærbølling, har for nylig fået overdraget en fabriksny treakslet city gardintrailer.

 

Den nye city gardintrailer, der er af mærket Kel-Berg, er bygget op på et chassis, som er svejset op i I-profil og har stærke tværvanger og forstærkninger. Akselbestykningen består af tre ni-tons

 

BPW-aksler med tromlebremser, som er hængt op i luftaffjedring. Bremsesystemet er et toleder trykluftsmekanisk anlæg med EBS og trafiksikkerhedsfaciliteten Roll-Stability-Program, der modvirker vælteulykker. Styringen af den bagerste aksel sker ved hjælp af et Tridec stangsystem.

 

Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere og et fast tag af aluminium. Derudover er der monteret en 2500 kg. Zepro lift med en 2000 mm liftplade, hvortil der hører både ud- og indvendig liftkontakt samt fjernbetjening. Den nye Kel-Berg trailer er også leveret med en sidemontere liftaksel på den forreste aksel, så der kan spares brændstof ved tomkørsel.

Den nye trailer er leveret af Lastas i Hedensted, hvor Anders K. Larsen, har forestået salget.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com