Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny gardintrailer til Sørensen

Søgeord:

25. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For nylig afhentede vognmand Olav Nordbø Sørensen, Kjellerup en fabriksny treakslet Kel-Berg Maxi Flex gardintrailer, hos Lastas i Hedensted.

For nylig afhentede vognmand Olav Nordbø Sørensen, Kjellerup en fabriksny treakslet Kel-Berg Maxi Flex gardintrailer, hos Lastas i Hedensted.Den nye gardintrailer er bygget op med Kel-Bergs egen Maxi Flex opbygning, som er konstrueret til mange års brug.

 

Indvendig er der på den originale hårdttræsbund monteret dørkplade i fuld længde. Der er desuden isat ekstra skydestolper med bræddeholdere, til de medfølgende 3.200 mm lange sidebrædder.

 

Traileren er bygget op over et ekstra forstærket chassis af finkornsstål 690, og er udstyret med tre nitons SAF-aksler med tromlebremser.

 

Akslerne er hængt op i original luftaffjedring, og den første aksel er løftbar, med dobbelt sidemonteret liftcylinder. Foran akslerne er der monteret et palleskab, og der er endvidere monteret et hubdometer på den bageste aksel, så antallet af kørte km kan kontrolleres.

Traileren har en tilladt totalvægt på 40.000 kg og et tilladt triplebogietryk på 24.000 kg. og er solgt og leveret af Anders K. Larsen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com