Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny General Manager hos Iveco Nordic

Søgeord:

22. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

1. december tiltræder Lars Beck stillingen som General Manager for Iveco Nordic. Dermed får Iveco en ny topchef med bred erfaring fra lastbilbranchen og kendskab til lokale som internationale markeder.

1. december tiltræder Lars Beck stillingen som General Manager for Iveco Nordic. Dermed får Iveco en ny topchef med bred erfaring fra lastbilbranchen og kendskab til lokale som internationale markeder.Iveco har gennem den seneste tid haft et ønske om forandring, hvilket har ført til beslutningen om at ændre den daglige ledelse af Iveco Nordic, og herunder også Iveco Danmark A/S.

 

Lars Beck skal skabe denne forandring. Hans karriere begyndte hos DAF Trucks skandinaviske importør. Senere er erfaringen og viden blevet opbygget blandt andet fra udstationering rundt om i verden. Lars Beck kommer ligeledes med en stor erfaring inden for flådesalg og rammeaftaler, såvel nationalt samt på tværs af landegrænser.

 

Han får det overordnede kommercielle ansvar for Norden og de fire nordiske selskaber; Iveco Danmark A/S, Iveco Sweden AB, Iveco Norge AS og Iveco Finland Oy. Han skal samtidig holde skarpt fokus på udviklingen af Ivecos netværk samt drive større og tværgående projekter på tværs af landegrænser. Herudover indtræder Lars Beck i de fire selskabers bestyrelser.

Vækststrategi

Med Lars Beck vil Iveco Nordic sikre gennemførelse af virksomhedens vækststrategi, som betyder fremgang på det danske marked såvel som på de resterende nordiske markeder.

 

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for ESA Trucks Danmark A/S, et hollandsk ejet selskab der repræsenterer DAF Trucks N.V.

 

Lars Beck afløser herved Gunni Mikkelsen, som forlod stillingen i slutningen af oktober 2013.

Over 26.000 ansatte

Iveco, et selskab i CNH Industrial koncernen, en global leder indenfor kapitalgoder, som er på NYSE (New York Stock Exchange) og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked).

 

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har over 26.000 ansatte og produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande i Europa, Kina, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor Iveco gør brug af den nyeste teknologi. Mere end 5.000 servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco i arbejde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com