Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny generalsekretær for europæiske redere

Søgeord:

27. oktober 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Martin Dorsman tiltræder 1. november.

56-årige Martin Dorsman er udnævnt til ny generalsekretær i den europæiske rederiforening ECSA, European Community Shipowners’ Association.

 

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i den hollandske rederiforening KVNR, Royal Association of Netherlands Shipowners, som han har bestridt siden 2011. Herudover har han en doktorgrad inden for makroøkonomi og politik og mere end 30 års erfaring i forskellige ledende stillinger og stort kendskab til shippingbranchen, lyder det fra ECSA.

 

- Bestyrelsen anerkender hans stærke ekspertise og erfaring inden for global shippingpolitik og sætter pris på det kendskab til ESCA-organisationen, han bringer med sig. Vi byder hr. Dorsman varmt velkommen ombord og ser frem til det kommende samarbejde med ham, siger Niels Smedegaard, præsident i ECSA.

Martin Dorsman:

- Jeg ser frem til at slutte mig til ECSA-holdet og at arbejde sammen med dem og ECSA’s internationale partnere om at fremme interesserne for europæisk shipping og international handel. ECSA vil fortsætte med at spille en proaktiv rolle inden for vigtige emner som reduktion af CO2-udledninger inden for shipping og samtidig beskytte og styrke erhvervsklimaet i Europa for skibsfarten.

 

Martin Dorsman starter som ny generalsekretær per 1. november.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com