Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny grabbil til Slagelse

Søgeord:

17. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hugo Rasmussen ApS i Slagelse har igen fået leveret en ny grabbil.

Hugo Rasmussen ApS i Slagelse har igen fået leveret en ny grabbil.SAWO har monteret en HIAB-kran af typen XS 288EP-5 HiPro CD i 28 TM klassen, der løfter 1.500 kg. på 15 meters længde.

 

Kranen har en hydraulikpumpe med variabelt olieflow, monteret i gearkasse-

 

kraftudtaget som separat hydrauliksystem til kranen.

 

Der er monteret en speciel og 250 liter stor HIAB hydrauliktank, tilpasset og monteret mellem kranens armsystem som følge af meget lidt plads på chassiset til traditionel montage.

 

Kranen er desuden monteret med et-grebs hurtigkobling til grab og rotor, opstigningsplatform samt ikke mindst HIAB-patenteret VSL-overvågning af støttebenenes stabilitet.

 

Hertil er der monteret et 20 tons Multilift XR20SL.56 lavtbygget kroghejs - med motormonteret hydraulikpumpe som separat hydrauliksystem til kroghejset, ilgang og hurtigtip.

Masser af udstyr

Det øvrige udstyr tæller automatisk sekvensstyring, kærretræk, diodebaglygter og stor værktøjskasse med udtræksskuffer, trekantskuffer mellem akslerne og mange andre opbygningsdetaljer.

 

Ladopbygningen består af en NOPA alu-pendelcontainer med hydraulisk pendel lodret i venstre side, automatbagsmæk og specielle gennemgående trin på forsmæk.

 

Pendelcontaineren er konstrueret, så en skibscontainer kan stå på ladet samtidig med, at siderne er lukket - uden at overskride bredden på 2,55 meter. Alt i alt et rigtig flot køretøj.

 

Hugo Rasmussen ApS er et af Slagelse bys ældste familieejede firmaer. Det blev grundlagt i 1898 og består i dag af tre kranvogne, en containerbil og en kombineret kran- og containerbil.

 

Alle biler er monteret med SAWO-produkter.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com