Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny højtydende palletruck fra Toyota

Søgeord:

4. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Toyota introducerer den nye BT Levio P-serie i Europa, en effektiv og højtydende palletruck.

Toyota introducerer den nye BT Levio P-serie i Europa, en effektiv og højtydende palletruck.Modellerne i den nyeste BT Levio P-serie er kompakte og højtydende på samme tid, med funktioner der giver høj effektivitet ved krævende horisontal transport.

 

Med en lastkapacitet på 2.0, 2.2 og 2.5 ton anvendes disse truck også typisk til af- og læsning af lastbiler, og de lever op til Toyotas høje standarder for produktivitet, holdbarhed, manøvredygtighed, sikkerhed og miljøbeskyttelse.

 

Produktiviteten øges på grund af truckens kompakte størrelse og dens høje hastighed:

 

LPE250 kører op til 12,5 km/t – den hidtil højeste hastighed for en motordrevet palleløfter. Trucken er nem at manøvrere, selv på steder med meget lidt plads, den er meget fleksibel og maksimerer flytning af paller pr. time.

BT Levio P-serien er solid, konstrueret i velkendt kvalitet med lang levetid. Det sikres ved hjælp af det unikke Toyota Production System (TPS), som anvendes ved fremstillingen af disse truck.

 

For at øge driftssikkerheden og holdbarheden yderligere anvendes færre komponenter på denne version, og adgang til vedligeholdelse er gjort betydeligt lettere.

Kompakt design

Modellernes styrke er, at de er nemme at køre takket være kompakt design og den fremragende manøvredygtighed på grund af sidepaneler, der kan foldes sammen, en lille drejeradius og en platform, der kan vippes op. Føreren kan også nyde komforten ved en styrearm, der kan indstilles i højden for arbejde i en ideel position.

 

Trucken har en smal ramme med et godt udsyn hele vejen rundt, hvilket øger sikkerheden.

I denne serie kan der vælges mellem flere forskellige løsninger af førerbeskyttelse, der opfylder kundernes specifikke behov, samt fast sidebeskyttelse og en fodsensor bag på trucken, der reducerer risikoen for fodskader.

Stabilitet

Endvidere giver det avancerede elektroniske koncept Optimised Truck Performance (OTP) en optimal stabilitet for fører og last ved at styre hastighed og vinkel i sving.

 

Sidst, men ikke mindst, har modellerne i den nye BT Levio P-serie et lavt energiforbrug samt regenerativ bremsning, hvilket gør dem mere miljøvenlige.

 

- Vores nye Levio P-serie 2.0-2.5 ton egner sig til middelsvære og intense opgaver, og de kan uden problemer håndtere tung last. Vores flådekunder kan glæde sig over, at der kan leveres Toyota I_Site flådestyringssystem til den nye LPE. Endvidere kan vores trucks altid leveres i en lithium-ion version, hvilket optimerer energiforbruget og sænker omkostningerne endnu mere, udtaler Craig Walby, Director Product Management hos Toyota Material Handling Europa.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com