Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny HR-direktør i CPH

Søgeord:

6. april 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

699 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kirstine Bergenholz tiltræder 1. juni.

Københavns Lufthavn (CPH) har netop ansat 48-årige Kirstine Bergenholz som selskabets nye HR-direktør.

 

Kirstine Bergenholz er oprindeligt uddannet cand.merc.jur. fra CBS og har senere taget en master i organisationspsykologi fra University of London. Hun har tidligere været beskæftiget som HR-direktør i Dansk Standard og som HR og Learning Manager i FN. Senest kommer hun fra stillingen som senior director i Dong Energy A/S.

 

Thomas Woldbye, administrerende direktør i CPH:

- Vi er i gang med en klar vækststrategi, hvor vi inden for en årrække skal vokse og udvikle en lufthavn, der ikke er set før og hvor vi effektivt og med høj service skal være værter for 40 millioner passagerer hvert år. Det kræver, at vi er en konkurrencedygtig lufthavn og en virksomhed, der kan tiltrække og fasholde dygtige medarbejdere, og her kommer vores nye HR-direktør til at spille en afgørende rolle, siger Thomas Woldbye.

Den nye HR-direktør glæder sig ligeledes til udfordringer i sin nye stilling:

 

- CPH spiller en meget vigtig rolle i samfundet, og jeg er stærkt motiveret af at være en del af en virksomhed, som gør en markant forskel og som har kundeoplevelsen som omdrejningspunkt. I mit tidligere virke har jeg haft et centralt fokus på at drive udvikling og samtidig sikre en organisation i trivsel. Det er sket i en kompleks forretning med meget forskellige kompetenceområder – ikke ulig det jeg ser frem til at møde i CPH. Jeg glæder mig til at bidrage til den videre udvikling af CPH, siger Kirstine Bergenholz, der tiltræder stillingen som HR-direktør 1. juni 2017.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk