Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny hurtigfærge kræver flere hænder

Søgeord:

19. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

622 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mols-Linien skaber flere job i Østjylland.

Snart sejler Mols-Liniens helt nye hurtigfærge ind i dansk farvand, og skibet er ladet med østjyske arbejdspladser. Dermed opretholder rederiet sit fokus på vækst i lokalområderne.

 

I maj 2017 udvider Mols-Linien sin flåde med endnu en hurtigfærge, der kommer til at sejle på Kattegatruten mellem Aarhus og Odden. Rederiets nye færge, KatExpress3, løfter antallet af daglige afgange mellem landsdelene til rekordhøje 30 overfarter, og med de ekstra afgange følger behovet for ekstra hænder.

 

En lang række af Mols-Liniens medarbejdere er allerede forbundet med KatExpress3, men indsættelsen af den nye færge kalder på yderligere 50 hænder til betjening af alt fra maskinrummet til broen. Og langt de fleste nye medarbejdere skal findes i Østjylland.

-Alene i år har vi skabt 87 nye østjyske arbejdspladser, og i de kommende måneder forventer vi at ansætte yderligere 25 medarbejdere til driften af KatExpress3. Enkelte stillinger kan selvfølgelig kræve helt særlige kompetencer, der må indhentes fra andre landsdele, men både nu og historisk set har det været vigtigt for Mols-Linien at bidrage til væksten i de lokalområder, vi opererer i. Og det gør vi blandt andet gennem rekrutteringen, siger marketingchef i Mols-Linien, Mikkel Hybel.

 

Ud af de 330 medarbejdere, som Mols-Linien i dag beskæftiger, er mere end 80 procent bosat i Østjylland.

Lokale leverandører

Også når det gælder leverandører, benytter Mols-Linien sig i vid udstrækning af det lokale udbud. Således lægger rederiet årligt ordrer for et større tocifret millionbeløb hos de over 100 østjyske leverandører, som leverer varer, viden og serviceydelser til Mols-Linien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com