Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny i bestyrelsen for PostNord

Søgeord:

29. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

987 gange

Læses i øjeblikket af:

1

PostNord har holdt generalforsamling.

 

PostNords ordinære generalforsamling fandt sted i går.

 

PostNord AB  ejes af den danske stat (40 pct.) og den svenske stat (60 pct.) og er moderselskab i PostNord-koncernen. Der er en stemmefordeling på 50/50 mellem staterne.

 

Generalforsamlingen godkendte resultatopgørelser og balancer for 2015 for PostNord AB og PostNord-koncernen.

 

Generalforsamlingen traf beslutning om fordeling af overskud i overensstemmelse med bestyrelsens indstilling om, at der ikke udloddes udbytte.

Generalforsamlingen besluttede, at bestyrelsen skal bestå af otte valgte bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter. Som formand for bestyrelsen genvalgtes Jens Moberg. Generalforsamlingen genvalgte bestyrelsesmedlemmerne Mats Abrahamsson, Gunnel Duveblad, Christian Ellegaard, Torben Janholt, Magnus Skåninger og Anitra Steen. Generalforsamlingen besluttede nyvalg af Mette Grunnet som medlem af bestyrelsen. Hon vil afløse Sisse Fjelsted Rasmussen, som har afslået genvalg.

Mette Grunnet er født i 1967. Hun er civiløkonom og har en executive MBA. Mette Grunnet er administrerende direktør i Primo Holding A/S, bestyrelsesformand i Genua A/S og bestyrelsesmedlem i SPEKVA A/S, Frederiksen Scientific A/S, Spillehallen.dk A/S, Jysk-Fynsk Kapital A/S, Fasterholt A/S og Inter Primo A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com