Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny i cockpittet hos Naviair

Søgeord:

17. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

241 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carsten Fich ansat.

 

Naviair, der administrerer kontrollen af det danske luftrum, har per 1. maj ansat 58-årige Carsten Fich som ny administrerende direktør i Naviair.

 

Carsten Fich er civilingeniør og Ph.d. fra DTU, Danmarks Tekniske Universitet. Han har været topleder i flere danske virksomheder. Blandt andet var han i perioden fra 2006 til 2015 administrerende direktør for Nordgroup A/S – det tidligere Kommunekemi A/S. Han har også været leder i Ørestadsselskabet i 10 år, hvor han som driftsdirektør var med til at udvikle og idriftsætte Københavns Metro og etablere infrastrukturen i Ørestad. Samtidig med Carsten Fichs tiltrædelse er Naviairs direktør for økonomi og IT, Søren Stahlfest Møller, udnævnt til viceadministrerende direktør.

 

Anne Birgitte Lundholt, bestyrelsesformand i Naviair:

- Blandt de mange opgaver, som Carsten nu overtager, er forvaltningen af Naviairs medejerskab af amerikanske Aireon, som i løbet af det kommende år færdigetablerer verdens første globale overvågningssystem for fly. Og så skal Carsten naturligvis sørge for, at Naviair udvikler sig og er rustet til fremtidige udfordringer, så virksomheden fastholder sin position i førerfeltet blandt de europæiske lufttrafikstyringsselskaber. Det er han den helt rigtige til. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Anne Birgitte Lundholt.

 

Carsten Fich afløser Morten Dambæk, der går på pension efter 17 år i spidsen for virksomheden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk