Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kaptajn i ADP

Søgeord:

21. maj 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

850 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nils Skeby ny topchef per 1. august.

Hos ADP, Associated Danish Ports, der omfatter havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart, er det lykkedes at finde en afløser til posten som administrerende direktør, som Jens Peter Peters har besat siden 2000.

 

Den nye kaptajn på broen hedder Nils Skeby, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for Dansk Svejse Teknik A/S. 51-årige Skeby har tidligere varetaget flere ledende stillinger i danske industrivirksomheder og er desuden blandt andet bestyrelsesmedlem i Hanstholm Havn.

 

Nils Skeby:

 

- Jeg glæder mig til at komme i gang med, hvad der for mig er et ønskejob. ADP A/S er en yderst økonomisk velkonsolideret virksomhed med et stærkt virksomhedskoncept. Selskabets havnefaciliteter ligger velplaceret, hvor den ”blå motorvej” møder såvel jernbanen som de danske motorveje. Forude venter store konkrete opgaver, specielt vedrørende udviklingen af Danmarks Multimodale Transport- og Logistik Center i Taulov ved Fredericia, siger den nye direktør.

Også Arne Tirsgaard, bestyrelsesformand i ADP, glæder sig til samarbejdet:

 

- Bestyrelsen ser meget frem til samarbejdet med Nils Skeby. Med dette glidende generationsskifte er vort selskabs videre udvikling lagt i rigtig gode hænder, siger han.

 

Nils Skeby tiltræder posten med virkning fra den 1. august.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com