Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kaptajn i By & Havn

Søgeord:

5. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

102 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Anne Skovbro tiltræder i august.

 

49-årige Anne Skovbro er ansat som ny administrerende direktør i Udviklingsselskabet By & Havn. Hun kommer fra en stilling som filantropidirektør i Realdania og hun afløser dermed Jens Kramer Mikkelsen, som fratræder stillingen 31. juli som led i et generationsskifte i selskabet.

 

Bestyrelsesformand for By & Havn, Carsten Koch:

 

- Vi ser frem til samarbejdet med Anne Skovbro, som med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er et perfekt match til de opgaver, som en administrerende direktør i By & Havn skal håndtere. Med denne ansættelse sætter vi kursen for By & Havn i de kommende år og vi har store forventninger til, at Anne Skovbro løfter disse opgaver i fællesskab med By & Havns dygtige medarbejdere, siger han.

Anne Skovbro glæder sig til de nye udfordringer:

 

- Det er en drømmestilling at være med til at videreudvikle og forme København. By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét. Jeg glæder mig til at samle tråden op og fortsætte den dygtige udvikling af selskabets opgaver, som jeg kender fra den anden side af bordet. Det er et arbejde, som jeg går ind i med et stort engagement, men også med ydmyghed, siger hun.

 

Anne Skovbro tiltræder stillingen 20. august.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk